Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is natuurlijk al best heel bijzonder. Zeker als je dat dan ook nog eens doet in de paradijselijke sprookjesachtige tuin van Hidden, de meest romantische trouwlocatie die je je kunt voorstellen. Alles ademt er tot in detail die heerlijk relaxte Ibiza vibe. Er staat een wit kapelletje, en wanneer het wat begint te schemeren, zie je overal kaarsjes branden.

Als je even stil bent, dan kun je op de achtergrond zachtjes het ruisen van de branding in de baai van Cala Sant Vicente horen. Ieder jaargetijde heeft in deze droomtuin zijn eigen betoverende charme. Zo kun je je tot ver in de zomer vergapen aan uitbundig bloeiende oleanders en de vijver waar omheen libellen ronddartelen. Iets wat later in het seizoen komen dan weer de eeuwenoude cactussen tot bloei; spectaculair …

CATERING

Wil je gaan trouwen op Ibiza, dan wordt het natuurlijk helemaal onvergetelijk als je ook je beste vrienden uitnodigt om deze unieke happening mee te vieren. Samen eerlijk en heerlijk eten en drinken in de droomtuin van Hidden Ibiza; hoe vet is dat?! Ook kun je natuurlijk altijd nog even aanschuiven aan de gezellige authentieke buitenbar!

MUZIEK

Als je dan ook nog eens precies de muziek hoort die bij jullie past, bereikt de sfeer alvast wel een climax. Je kunt kiezen voor de coole tunes van een DJ, maar er zijn ook allerlei lokale artiesten die graag special voor jullie kunnen komen optreden.

OMGEVING

Wil je even een momentje weg uit het feestgedruis, of voor het slapengaan nog een romantische strandwandeling maken, dan is op nog geen vijf minuten lopen het idyllische stand van Cala San Vincente.

OVERNACHTEN

Als je wilt blijven overnachten, al dan niet met een heerlijk champagne-ontbijtje, ook dat kan geregeld worden !


For information about available dates and prices please contact us at info@Hidden-ibz.com[/cs_text]More information!


Capture the magic


Wedding gallery

Chiara & Christian

SEE MORE PICTURES >

Marieke & Daan

SEE MORE PICTURES >

Linda & Daniel

SEE MORE PICTURES >

Tina & Andre

SEE MORE PICTURES >

Kate & Anthony

SEE MORE PICTURES >

Suus & Ricco

SEE MORE PICTURES >

Elke & Reggy

SEE MORE PICTURES >

Eliza & Willem

SEE MORE PICTURES >