Yoga op Ibiza is ècht even helemaal zen !

Yoga op Ibiza is eigenlijk één woord, want Ibiza ademt yoga. Omdat er in de paradijselijke tuin van Hidden Ibiza altijd al een heerlijke helende energie heerst, ervaar je dat yogalessen juist op deze plek een nog diepere revitaliserende ontspanning geven. Je komt hier daarom niet alleen helemaal los van je dagelijkse routine en stress, maar je wordt ook energetisch bewuster van je lijf en leert met een kalme, meer observerende mindset te focussen op leven in het hier en nu.

MEEDOEN ?
Om bij Hidden Ibiza mee te doen aan een yogaworkshop, hoef je geen ervaring te hebben. Want onze yogalessen zijn er voor beginners, en voor mensen die er al wat meer ervaring mee hebben. Yoga bij Hidden Ibiza is echt zo’n vet cadeautje voor jezelf !

DE MOGELIJKHEDEN.
Als je wilt meedoen aan een yogasessie, dan kun je dat individueel doen of in een groep. Wil je echt helemaal zen, dan kun je je ook inschrijven voor een yoga-retreat. Bij Hidden Ibiza werken we natuurlijk alleen samen met de beste yogadocenten van Ibiza. Je hoeft trouwens zelf geen yogamatje mee te nemen, want die ligt hier al voor je klaar.

Op afspraak kun je je ook inschrijven voor: Reiki, Massage en Meditaties